Ananaslı Tavuk Burger

316 C

Malzemeler:
Ananas
Soğan
Mantar
Peynir
Hindi jambon
Tavuk
Barbeque sos

Hazırlanışı: Izgara tavada sırayla ananas, soğan, mantar ve tavukları ızgara edin. Ekmeklerinizin üzerine peynirlerinizi koyun; peynirler eriyene kadar fırında bekletin.

Afiyetler

Tarif: Ayşe Okan

Reklamlar

Yorum yap !

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s