Cafe De Paris Soslu Tavuk

401F

Malzemeleri:
500 gr. Tavuk Göğüs yada bonfile,biftek
Sosu için;
200 gr. tereyağı
70 gr. krema
50 gr. rokfor peyniri
3 gr. köri
3 gr. zerdeçal
1 tutam dereotu
1 tutam kimyon
2 diş sarımsak
2 tepeleme tatlı kaşığı hardal
tuz – karabiber
zeytinyağı

Hazırlanışı: Sos için bir tencerede tereyağını eritin.

Bütün malzemeyi ekleyip sos kıvamına gelene kadar pişirin.

Etleri izli bir tavada iki yüzünü de pişirin. Pişen etleri kesme tahtasına alıp 1′er parmak kalınlığında dilimler kesin.

Sosu üzerine gezdirerek servis yapın.

Tarif Sahibi: SERCAN ULUSAL

Yorum yap !

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s