Tavuk Yahnili Makarna

216 G
Malzemeler:
500 gr tavuk

2 soğan
2 domates
5 çorba kaşığı yağ
Tuz
Karabiber
Biraz sirke

Hazırlanışı: Yağı ve tavuğu yayvan tavaya koyup kızarıiyoruz. Sonra soğanları ekliyoruz . 5 dakika kızardıktan sonra domatesleri ekliyoruz. Tuz, karabiber ve biraz sirke ekleyerek 5 dakika pişiriyoruz. Sonra 2 bardak su ekleyip kısık ateşte tavuklar yumuşayana kadar pişiriyoruz.
Yaninda makarna ile servis yapıyoruz .
Afiyet olsun .

Tarif:Dündar Kubilay

Yorum yap !

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s