Patates Köftesi (Kıbrıs Köftesi)

704 D
Malzemeler:
½ kg dana & kuzu kıyma
3-4 adet patates
2 adet soğan
Maydanoz
Kimyon
Karabiber
Tuz
Kuru nane
2-3 dilim köy ekmeği içi
1 yumurta
Kızartmak için sıvı yağ

Hazırlanışı: Tüm malzemeler 1 gün önceden yoğrularak köfteler hazırlanır ve  buzdolabında dinlendirilirse daha güzel olur. Kızgın yağda kızartılarak servis yapılır.

Tarif:Cankat Peribaşı Pilter

Yorum yap !

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s