Limonata

720C

Malzemeler:
5 adet limon,
2 su bardağı toz şeker,
1 demet nane,
5 lt su (25 su bardağı su)

Hazırlanışı: Limonları yıkayıp poşetlere koyalım ve derin dondurucuda 1 gece bekletelim.
Derin dondurucudan çıkardığımız limonları oda sıcaklığında 10-15 dakika bekletelim. Limonların kabuklarını soymadan iri iri doğrayıp şeker ile birlikte rondo da çekelim. Biraz sulandırıp tel süzgeçten geçirelim. Kalan suyu ilave edip karıştıralım. Limonatayı cam şişelere koyup içine bolca nane koyup soğuk olarak servis yapalım.

Tarif: Gülistan Mehmet Aksoy

Reklamlar

Yorum yap !

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s