Tembel Pastası

629B

Malzemeler
Üç dilim pandispanya
İki paket krema dolgusu
1 labne
Bir paket çikolata damlası
2 bardak süt
1 konserve pasta meyveleri

Hazırlanışı: Krema dolguları tarife göre hazırlanır ve içine labne eklenir. Yarısından fazlası başka bir kaba ayrılır. Fazla olan kısma çikolata damlaları eklenir. Süt ile pasta tabanı ıslatılır. Araya çikolata damlalı karışım sürülür. Bir üste yine sütle pandispanya ıslatılır araya çikolata damlalı karışım eklenir. Ve en üst kat pandispanya da sütle ıslatılır. Üzerine çikolata damlasız krema dolgusu sürülür ve meyvelerle taçlandırılır.
Dipnot: en üzerine biraz esmer şeker ekledim ekşili meyvelerimin tadını kırsın diye.

Tarif: İnci Doygundağ

Reklamlar

Yorum yap !

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s